Servicii

Alegeti experienta si excelenta in tratamente medicale la domiciliu.

Pansamente

Dupa operatie, uneori este necesara schimbarea frecventa a pansamentelor. La recomandarea medicului chirurg, schimbarea pansamentului ar trebui efectuata de personal calificat, datorita sensibilitatii zonei operate si pentru evitarea infectarii. Va puteti relaxa, avem grija sa nu doara.
Preturi incepand de la 100 de lei.

Tratamente

Medicii pot recomanda diverse tratamente prin injectii, perfuzii sau alte dispozitive medicale. Contactati-ne si asezati-va confortabil, personalul Medvis Care vine oriunde* va aflati pentru administrarea tratamentului, impreuna cu un zambet sincer.
Preturi incepand de la 100 de lei.

Masaj terapeutic

De cele mai multe ori, masajul este "de voie". Rar este si "de nevoie", pentru ameliorarea unei afectiuni diagnosticate. Expertii nostri in masaj ortopedic, neuro-muscular, decontractant, tonifiant sau pentru drenaj limfatic stiu cum sa transforme terapia intr-o experienta placuta.
Preturi incepand de la 100 de lei.

Kinetoterapie

Indiferent de cauza nevoii de kinetoterapie - operatie, afectiune cronica, prevenirea unei boli - specialistii Medvis Care vor aplica procedurile cu rabdare si atentie, ca sa va simtiti confortabil la fiecare exercitiu. Trebuie doar sa va alegeti locul preferat din casa si putem incepe.
Preturi incepand de la 100 de lei.

Recoltare de probe pentru analize

Fie inaintea unei interventii, fie preventiv, pentru a va asigura ca totul e in regula, analizele sunt necesare. Va oferim asistenta personalizata, de la stabilirea setului potrivit de analize pana la recoltarea probelor in confortul locuintei dumneavoastra. Fara stres, fara grji.
Preturi incepand de la 100 de lei.

Monitorizarea pacientilor cu afectiuni cronice

Este reconfortant sa aveti acces facil si rapid la un medic empatic, care sa va cunoasca istoricul medical si sa va ajute in gestionarea diabetului, hipertensiunii, afectiunilor cardiace sau respiratorii, osteoporozei sau hipertiroidiei. Doar relaxati-va si solicitati o programare.
Preturi incepand de la 100 de lei.
Daca nu stiti exact ce sa alegeti, nu va faceti griji. Solicitati o programare si va vom ajuta sa faceti alegerile corecte, in functie de nevoile dumneavoastra si recomandarile medicului.
Totul este simplu si eficient, fara birocratie inutila, fara hartii de semnat, deoarece majoritatea comunicarii se desfasoara telefonic si online. Oricand aveti nevoie de servicii medicale exclusiviste si personalizate...

SOLICITATI O PROGRAMARE
* Momentan, serviciile Medvis Care sunt disponibile exclusiv in Bucuresti, jud. Ilfov si jud. Prahova.
SC Medvis Care SRL
CUi: 46146498 / Nr. Reg. Com: J29/1350/2022
phone-handsetbubble