Despre noi

Locul unde confortul fizic si psihic al pacientului este pe primul loc.

Am creat Medvis Care din dorinta de a oferi o abordare diferita fata de standardul actual: excelenta in medicina dublata de empatie, compasiune si grija pentru fiecare pacient in parte.

Stim ca orice afectiune vine cu 1000 de intrebari, toate personale. Va intelegem si va asiguram ca nu sunteti singur/a in fata bolii.

Cand alegeti Medvis Care, alegeti un partener pentru sanatate.

Alaturi de noi, puteti parcuge usor si confortabil drumul inapoi la starea de bine. Trebuie doar sa ne spuneti "unde doare", iar de restul ne ocupam noi.

Beneficiati de asistenta constanta, raspunsuri la toate intrebarile, recomandari personalizate de analize ori servicii medicale, programari rapide si tratament exclusivist de prima clasa. Toate acestea, fara stresul spitalului sau al clinicii, desfasurate acolo unde va simtiti cel mai bine: acasa, la birou, in camera de hotel sau oriunde alegeti*.

Personalul nostru ia sanatatea dumneavoastra personal.

In urma unei selectii riguroase, toti angajatii si colaboratorii Medvis Care au o vasta experienta medicala, uneori de peste 20 de ani. Dar mai mult decat atat, sunt obisnuiti sa comunice cu oamenii, nu doar sa trateze pacientii. De ce? Deoarece studiile arata ca pacientii care primesc tratament medical de calitate, precum si atentie si confort emotional din partea personalului competent se vindeca mai repede.
Am creat Medvis Care pentru a oferi exclusivism si excelenta in tratamentul medical la domiciliu, concentrat pe respectul pentru pacient si nevoile sale. Pentru a va convinge, va invitam sa ne contactati, eventual pentru setul de analize anuale.
SOLICITATI O PROGRAMARE
* Momentan, serviciile Medvis Care sunt disponibile exclusiv in Bucuresti, jud. Ilfov si jud. Prahova.
SC Medvis Care SRL
CUi: 46146498 / Nr. Reg. Com: J29/1350/2022